Flodin söker Trafikledare

Flodin
Arbetsgivare
Flodin
Platser
1
Ort
Jönköping
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Transport
Publicerad
2017-01-12
Sista ansökningsdag
2017-02-26

Vår kund är ett av marknadens ledande transportföretag. Dem utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa.

Vi söker en engagerad och driven trafikledare med placering i Jönköping. 

Att arbeta som trafikledare innebär såväl eget som ett gemensamt ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer högt krav på affärsmässig syn och förmåga att se möjligheter och lösningar.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  • Bokning och registrering av sändningar
  • Trafikplanering
  • Lastoptimering
  • Kontakt med åkerier och chaufförer
  • Daglig kontakt med kunds kontor i Sverige och Norge
  • Lämna priser
  • Ekonomisk uppföljning

Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med interna och externa kontakter. Som person har du en grundläggande positiv inställning, är serviceinriktad, tar egna initiativ och har en vilja att ta ansvar för dig själv, gruppen och företaget. Ett ekonomiskt tänk, vad det gäller intäkt och kostnad är också en grundförutsättning.

För att lyckas i rollen som trafikledare ser vi att du har tidigare erfarenhet inom transport- och speditionsbranschen, har god datorvana och goda kunskaper i engelska. Det ses som meriterande om du tidigare har arbetat med trafiken till och från Norge.

Tjänsten är heltid och kan leda till en tillsvidareanställning. Placering är hos kund i Jönköping och med tillträde enligt överenskommelse.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Magnus Lorentsson 0733 25 52 38 eller via mail magnus@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök