Noggranna Lokalvårdare

Flodin Rekrytering & Bemanning AB
Arbetsgivare
Flodin Rekrytering & Bemanning AB
Platser
3
Ort
Jönköping
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Sanering och renhållning
Publicerad
2017-09-18
Sista ansökningsdag
2017-10-22

Till vår kunds städservice söker vi duktiga lokalvårdare. Gillar du att utföra ett bra jobb för att få nöjda kunder? Då kan detta vara något för dig. Vår kund levererar ett brett utbud av tjänster och erbjuder kontor, trapp, flytt och byggstäd. De erbjuder även städ i privata hem. Vi söker dig som vill vara med i deras vinnande team som byggs med stabilitet och bra arbetsmetoder.

Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, gärna i offentliga miljöer. Har du även en dokumenterad utbildning inom Pryl/Sry så är det extra meriterande. Som person är du flexibel, social och är van att ta ansvar och har en hög servicekänsla.

Att arbeta med lokalvård är en viktig resurs och din stolthet över yrket, samt din initiativförmåga är något kunder värdesätter.  Du är van att arbeta strukturerat och med stor noggrannhet. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt, är det viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Uppdraget börjar runt vecka 35 och du börjar din anställning hos Flodin, går allt bra har kunden ett stort intresse av att ta över dig i anställning.

Är du intresserad- tveka inte, sök redan idag!

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Emil Sandahl 0733 25 52 06 eller via mail emil@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök