Vi söker en driven Projekteringsledare

Byggnadsbyrån AB
Arbetsgivare
Byggnadsbyrån AB
Platser
1
Ort
Vetlanda
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Bygg och anläggning
Publicerad
2017-10-11
Sista ansökningsdag
2017-11-05

Byggnadsbyrån i Vetlanda AB är ett konsultföretag som varit verksamt sedan 50-talet. Våra kunder består huvudsakligen av kommuner, industrier och byggföretag runt om på sydsvenska höglandet.

Vi söker en driven Projekteringsledare

Som Projekteringsledare på Byggnadsbyrån i Vetlanda AB får du vara delaktig i hela projektet, från första kontakt med kunden till slutlig produkt. Du förväntas kunna arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete. Även om stor del av jobbet sker individuellt så arbetar vi alltid tillsammans och hjälps åt för att på bästa sätt leva upp till kundens krav och önskemål.

Din roll som projekteringsledare/konstruktör är främst med inriktning på stål och betong och trä. Vana att arbeta i Auto Cad är ett krav och erfarenhet från Revit är meriterande. 

Vi letar efter dig som är driven, nyfiken och en genuin lagspelare som bidrar med energi i det dagliga. Du har bra ledaregenskaper och vill utvecklas som konstruktör.

I denna rekrytering har Byggnadsbyrån valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

 Välkommen med din ansökan!


Ansök