Vi söker Ekonomiassistent till Attacus Trähus AB

ATTACUS TRÄHUS i Småland AB
Arbetsgivare
ATTACUS TRÄHUS i Småland AB
Platser
1
Ort
Fågelfors
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Administration/ Ekonomi/Marknad
Publicerad
2017-10-10
Sista ansökningsdag
2017-11-30

Attacus Trähus AB konstruerar, tillverkar och levererar prefabricerade trästommar till byggindustrin. Tillsammans är vi ca 140 personer fördelade på två fabriker, Hammerdal i Jämtland och Fågelfors i Småland, med en sammanlagd omsättning om ca 200 msek. I vår organisation har vi experter inom prefabtillverkning. Vår expertis har utvecklats genom åren genom att olika förmågor samarbetar. Där lägger vi alltid prestige åt sidan, för att överträffa oss själva och de förväntningar som ställs på vår tillverkning. Detta är vår syn, den fungerar för oss och vi hoppas att ni också känner så då ni kommer i kontakt med oss på Attacus Trähus AB. 

Vi söker Ekonomiassistent till Attacus Trähus AB

Som ekonomiassistent hos oss får du vara en av företagets administratörer. I arbetsuppgifterna ingår ekonomiuppgifter, löner, inventering och en del HR- uppgifter.

Vi söker dig som har social kompetens, är noggrann och flexibel. Du får härliga kollegor som samarbetar bra i alla projekt.

Erfarenhet från liknande arbete är ett önskemål men inte ett krav. Goda kunskaper i ekonomi är meriterande.

Attacus är ett starkt växande företag som tänker framåt och de bygger nya fina lokaler vilket skapar en bra arbetsmiljö för alla anställda.

Tjänsten är ca 50 % och kan ev. längre fram utökas. Vi ger dig också utrymme att påverka dina arbetstider.

I denna hyrrekrytering har Attacus valt att samarbeta med Flodin.

Hyrrekrytering innebär att du börjar din anställning hos Flodin för att sedan övergå i anställning hos Attacus.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Susanne Nero Andersson 0733 25 52 39 eller via mail susanne@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök